Noveller om kärlek av Julia Valenskaya

Julia Valenskayas berättelser om en kopp är för hjärta och själ

Med en kort paus från min vanliga rutin under dagen snubblade jag på Julia Valenskays webbplats och bestämde mig för att läsa två av hennes One-Cup-berättelser med titeln Evig kärlek och flyget. Aldrig kan jag säga att två noveller som tog alla minuter att läsa hade en så stor inverkan på mig.

Varje ord i Julia Valenskayas noveller engagerade mig varje steg. Dessa enkla noveller är ett måste för människor som njuter av en kort paus från verkligheten från tid till annan. Hennes två berättelser Everlasting Love och The Flight är två berättelser från hennes serie One-Cup Stories, Sentimental Collection. Om dessa två berättelser är någon indikation på hur Julias andra korta kärlekshistorier är, kan jag nästan garantera att människor kommer att njuta av att läsa dem lika mycket som jag tyckte om att läsa dessa två berättelser.

Den första berättelsen jag läste var Evig kärlek. Denna berättelse är baserad i naturen och handlar om kärlek. Historien utspelar sig på en mycket naturskön strand. Det jag gillade mest med Evig kärlek är att den är provocerande men på ett väldigt oskyldigt sätt. När jag läste berättelsen kände jag mig som om jag var precis vid strandkanten med vågor som bröt vid mina fötter.

Inte för många författare har förmågan att fängsla läsarens sinne som Julia. Jag måste säga att jag var oerhört imponerad av hennes prosa. Julia gör ett underbart jobb när det gäller att engagera läsaren. Evig kärlek grep tag i mig och släppte inte taget. Det är med sällsynta tillfällen som en novell som tar två minuter att läsa kan få mig vid kanten av mitt säte att vilja mer.

Den andra berättelsen jag läste i Julias serie One-Cup Stories var The Flight. Jag blev härligt förvånad över att jag kunde bli så road och engagerad av en berättelse om två blad. Julias skrivstil fick mig att känna att jag var ett med naturen när jag läste denna vackra korta romantiska kärlekshistoria. Den här historien som Evig kärlek fick mig att vilja mer.

Jag är glad att jag stötte på Julias One-Cup Stories. Det är inte varje dag jag kan stöta på en webbplats som erbjuder något av verkligt värde, men nu kan jag säga att jag har. Julia Valenskayas One-Cup-berättelser är mat för själen. Berättelserna var mycket rörande och upplyftande. Båda berättelserna fick min fantasi att sväva till nya höjder. Som det visar sig är Julias One-Cup Stories ganska beroendeframkallande. Jag förstår inte hur det är möjligt att människor bara kan stanna vid en kopp, men det är en riktigt bra sak om du letar efter en kort paus från din dagliga rutin. Även om du bara har en kopp garanterar jag nästan att du kommer att känna dig helt ny efter att ha läst hennes fantastiska korta kärlekshistorier.

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Zurück nach oben