Novell – Janu, Fjällfågeln

Janu och jag var skolkamrater. Det är synd att kalla det en skola. Ett skjul med halmtak, läcker i monsunregn, med tre lärare som måste undervisa i alla fyra standarder, eftersom vår naturvetenskapslärare hade flyttats någon annanstans.

Janu var äldre för mig, men hon misslyckades två gånger och vi blev klasskamrater.

Min pappa arbetade i viken och kom hem sällan.

Janu bodde på nästa tomt i en koja, med sina föräldrar som var dagslönare och gjorde udda jobb. Hon var till hjälp för mamma i hushållsarbetet. Jag hjälpte till i hennes studier, eftersom hon var svag i alla ämnen.

Kullarna där vi bodde var fulla av små bäckar och vilda träd. Janu och jag vandrade omkring och plockade frukt och bär. Med min sele kunde jag rikta en mango exakt, även på en bra höjd och ta ner den med en sten. Och mangon var verkligen väldigt god. Vi brukade dela allt och lämna våra föräldrars andel.

Hare, piggsvin, vildfågel, honung etc. fanns också ibland.

Eller så skulle vi fånga fisk. Janu var expert på att fånga dem i strömmarna. De var inte stora, men det är allt vi hade, eftersom den närmaste marknaden var miles away.

Det fanns ett postkontor, två mil från vår skola. Eftersom postmannen var ovillig att gå varje dag, kom han bara en gång i veckan. Jag skulle bära Janu på min cykel och ta med brev och köksartiklar andra dagar. Ma var ovillig att skicka mig ensam eftersom jag var för liten, även om jag kände att jag var tillräckligt stor.

En dag såg Janu en stor boll av något som jag inte hade sett förut. Den var full av fiber och Janu kunde lätt bryta den. Hon sa att det var vild elefants gödsel och vi borde skynda hem, eftersom djuret var i närheten.

Vi hade knappt rört oss några meter, när hon plötsligt drog i mig och vi besteg en kulle, från vilken vi kunde spionera omgivningen. Jag flämtade. Hon höll mig nära och bad mig titta på bäcken nedanför.

Jag kunde inte tro mina ögon! Det fanns ett dussin av dessa djur, stora som små, simmade och lekte i vattnet. När ett barn försökte fly till marken drog mamman ner det. Jag tyckte synd om det, men Janu sa att det var nödvändigt att det måste lära sig simma. När Janu visste att det var säkert kom vi hem igen.

En dag badade vi i bäcken. Jag märkte att hon hade bröst som lotusknoppar. Cirklarna runt spetsarna var små och rosa. Mamma var mörk. Jag frågade henne varför det är så. Hon bara log och kysste mig.

På väg från postkontoret stannade en lastbil nära Janu. Chauffören tog henne kroppsligt och höll på att ta sig in i sin hytt igen. Alla tittade och flickan skrek och skrek: låt mig vara ifred.

Jag bar alltid min sele och en liten väska full av stenar. På nolltid träffade en stor sten förarens rygg. Han föll ner och vi skyndade hem. Därefter fick Janu inte gå till posten. Jag blev en hjälte.

När standard 5 till 7 tillkom till vår skola vädjade jag till min pappa om att jag skulle kunna slutföra mina studier där. Jag ville inte lämna Janu.

Vi förlängde vår bergspromenad till kullar flera mil bortom och bar maten med oss. En gång märkte vi en man i byxor och skjorta som kom med en stamkvinna, helt naken, förutom några löv runt hennes ljumskar. Janu indikerade för mig att gömma oss i busken och titta. De tittade sig omkring och såg ingen i omgivningen, kvinnan lade sig på gräset. Mannen tog av sig byxorna och satte in sin stora penis i hålet mellan hennes lår. Sedan fortsatte han med att lägga in den, drog sig tillbaka och upprepade processen under en tid. Efteråt gav han henne lite pengar och de gick iväg.

Jag frågade Janu vad allt detta innebar. Hon var väldigt upphetsad.

Hon frågade: vill du göra det? Komma.

Sedan tog hon också av sig kjolen och bad mig dra av mig underkläderna. Hon lade sig och skilde låren vida och avslöjade slitsen, som drogs isär med hennes två händer. Ser du ett hål?

Jag såg en, mycket liten, genom vilken jag bara kunde sätta in spetsen av min penis. Hon pressade sedan mina skinkor hårt, mot hennes ljumskar, när min penis kom in i hennes hål helt. Jag upplevde en himmelsk känsla.

Då visste jag vad jag skulle göra.

Höjdpunkten var så spännande att vi ville göra det varje dag.

Jag frågade henne: hur lärde du dig detta?

Ibland gjorde mina föräldrar så, på dagtid också. Sedan såg jag den genom dörrens nyckelhål.

Men vår „honungsmåne“ avbröts av ödet.

Min pappa ryckte ut mig och mig från bergen och tog oss till Dubai där jag slutförde mina studier och startade mitt eget företag. Jag var gift för tio år sedan. Vi har inga problem.

Tänker du fortfarande på fjällråttan?

Min fru väckte mig från mina trevliga minnen och erbjöd mig en kopp varmt te.

Kalla inte den oskyldiga tjejen för en råtta, protesterade jag.

Hon nya något om Janu; Jag sa ingenting om våra hemliga möten.

Hon frågade: Varför söker du inte efter henne?

Jag skrev brev till postmästaren; svarade han aldrig.

Hon: Nästa gång vi åker till Indien måste vi åka personligen. Jag vill också se henne.

Så vi sökte på kartorna och hittade en punkt i Vindhya -områdena. Vi var tvungna att kontakta skogstjänstemännen som hjälpte oss att nå posten.

Området förändras utan erkännande. Motorfria vägar och radhus var inte ovanliga.

Nära skolan var hennes koja, fortfarande utan förändring. Jag skyndade mig dit och blev chockad över att se en gammal kvinna utan tänder, håret helt vitt och ansiktet skrynkligt med veck …. Är det Janu?

Hon kom och vilade sitt ansikte på min axel, fuktade min skjorta med kraftiga tårar. Jag försökte förgäves gömma mina tårar.

Janu grät: jag förlorade allt. Först min enda son; sedan min man.

Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag gav henne tusen rupier och vi gick därifrån och lovade att komma igen.

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Zurück nach oben