Kan du äta obegränsad mängd frukt på Nutrisystem -kosten?

Det råder ingen tvekan om att frukt och grönsaker är en viktig del av Nutrisystem -kosten. Vissa människor vill dra full nytta av detta och de undrar om de kan äta obegränsade mängder frukt. Jag tycker att det inte är förvånande att fler frågar om att äta frukter än grönsaker.

Jag hörde från någon som sa: „Jag är intresserad av att börja Nutrisystem -kosten relativt snart. Men jag undrar om jag kommer att kunna äta mycket frukt. Jag älskar godis och även om jag vet att jag kanske måste ge upp min kakor, jag känner att bananer och kiwi är ett bra substitut, åtminstone medan jag bantar. Men jag undrar om det kommer att finnas begränsningar för hur mycket jag kan äta. “ Jag kommer att ta upp dessa problem nedan.

Jag tycker att det ibland finns förvirring om obegränsade frukter och grönsaker på denna diet. Många grönsaker utan stärkelse ÄR obegränsade, men bara de som har lågt glykemiskt index. (Exempel är tomater, sparris och broccoli.) Du kanske redan vet detta, men Nutrisystem uppmuntrar och tillhandahåller livsmedel som är glykemiskt vänliga, vilket innebär att de har lägre stärkelse och kolhydrater för att du ska känna dig mätt och behålla ditt blodsocker stadig. Du uppmuntras att äta mer livsmedel som är glykemiskt vänliga och mindre livsmedel som inte är det.

Det är därför frukter inte är obegränsade. De tenderar att vara högre i naturligt socker. (Till exempel kan ett äpple ha över 25 gram socker, även om dessa sockerarter är mer fördelaktiga än det bearbetade slaget eftersom de lätt omvandlas till energi.) Och även om du uppmuntras att äta upp till tre portioner frukt per dag, är dessa är inte obegränsade. Men portionerna är generösa. Till exempel är en portion ett äpple, en banan eller en hel kopp blåbär, körsbär, jordgubbar eller ananas, för att bara nämna några exempel.

Det föreslås att du äter en frukt med frukost, plus en annan vid en av huvudmåltiderna eller med ett mellanmål. Och du kan antingen ha en frukt eller grönsak till middagen. Så det är upp till tre per dag om du väljer frukten istället för grönsaken vid middagen. Frukost föreslås eftersom det vanligtvis är väldigt enkelt att införliva frukt med frukost. Lägg helt enkelt jordgubbar till din spannmål eller blåbär ovanpå din franska toast. Det är också lätt att lägga till frukt till ett proteinbaserat mellanmål. Körsbär ovanpå grekisk yoghurt eller keso är ett snabbt, enkelt och näringsrikt sätt att få en portion på dagen.

Jag vet att den här frågan baserades på att ha gott om frukt, men tro det eller ej, ibland får jag folk att fråga mig om de kan hoppa över frukten eftersom de inte gillar det. Du bör inte hoppa över frukten, men du kan ersätta fyra uns ren fruktjuice utan tillsats av socker.

Jag vet att det inte kan tyckas negativt att ha obegränsad frukt, men ärligt talat ombeds du också att lägga till grönsaker och protein. Så du har gott om nya sidor som du försöker arbeta i. Så du har vanligtvis mer än tillräckligt.

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Zurück nach oben