Förlorade på Route 66

För två år sedan åkte min man och jag på en roadtrip från New York ända till Arizona. Ett av minnena som fortfarande sticker ut idag är det från en gammal vit och svart skylt som läste Route 66 samt skyltarna där det stod „Historic Route 66. ″ Det var inte förrän vi kom in på en gammal bensinstation i Texas som vi fick veta hur gammal den vägen var. Vykort med rutt 66 tryckta på dem låg över hela bensinstationen. Det är onödigt att säga att jag blev mycket glad över att få möjlighet att recensera den här boken.

När jag läste Lost on Route 66: Tales from the Mother Road, skriven av Katelyn Bohl och Eric Wilder, kunde jag berätta och uppskatta denna motorvägs rika historia. Denna väg betydde så många olika saker för så många olika människor, och jag var en av dem.

Lost on Route 66 är en samling noveller, uppsatser och dikter om den berömda motorvägen och de som reste på den eller bodde nära den. Dessa berättelser ger dig livslektioner som innebär att vara amerikaner vid sekelskiftet, som formade det amerikanska livet i dag. När jag läste varje berättelse kunde jag placera mig själv på den vägen vid den särskilda tiden. Berättelserna är hjärtliga, sorgliga och vissa är humoristiska men totalt sett lär varje historia oss en läxa, som i min favoritberättelse i boken „Livets små lektioner“, som beskriver en läderklädd, tatuerad cyklist som hjälper ett par med ett slitet däck . Vad ville han i gengäld? För att paret bara ska ge vidare och hjälpa andra. Denna berättelse lär oss den enkla lektionen, „bedöm inte en bok efter omslaget“ som i fallet med denna mildhjärtade cyklist.

Lost on Route 66: Tales from the Mother Road är en vacker konst i amerikansk historia sammanställd i skriftliga minnen som nu har fått mig att vilja utforska mer. Jag väntar på den dag jag är tillbaka på vägen, ansikte mot ansikte med den skylten där det står „Route 66 ″.

Buy It: Lost on Route 66: Tales from the Mother Road finns att köpa på Amazon.com

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Zurück nach oben