Är någon typ av godis tillåten på Medifast -kosten?

Jag hör ibland från människor som undrar om de ska kunna äta en mycket specifik tröstmat på Medifast -kosten. Ibland är de nästan säkra på att deras önskade mat inte kommer att vara acceptabel. Ett sådant exempel är godis.

Jag kan höra en kommentar som: „Jag vet att svaret på detta förmodligen är nej, men får du äta godis på Medifast? Jag har en enorm svaghet för godis. Jag äter inte massor – bara en kupé små bitar per dag – och jag vill inte ge upp detta, även om jag inser att min kärlek till godis förmodligen är en sak som bidrar till mitt behov av att vara på en diet i första hand. „

Du kan ha en mycket specifik typ av godis och fortfarande inte fuska. Medifast låter dig äta fem av deras färdigförpackade måltider per dag plus en måltid som du gör själv. Utöver detta får du ha ett mellanmål varje dag som består av livsmedel som selleri, en sockerfri popsicle, sockerfritt gelatin, pickles eller tre bitar sockerfritt tuggummi eller myntor. (Du kan också ha en av Medifast -kexen eller chipsen. Exempel är ostpuffarna, äppelchipsen och grönsakskakorna.

Nu pratar de typiskt om myntgodis med pepparmynta eller myntsmak. Och jag tror att de uppmuntrar tuggummi och myntor eftersom de vet att om du har en frisk smak i munnen är det mindre troligt att du fuskar. För när din mun känns ren och fräsch är det mindre troligt att du vill äta och störa den känslan. (Det är därför människor som har sug ofta borstar tänderna när man träffar.)

Jag vet att vissa människor utvidgar definitionen av myntor till att omfatta sockerfria, hårda godisar. Jag är inte säker på att detta skulle godkännas av företaget (och av den anledningen skulle jag uppmuntra dig att ringa och fråga dem), men denna praxis har inte skadat deras resultat. Jag känner till och med folk som då och då kommer att ha de små sockerfria chokladgodisarna. Om du skulle gå denna väg skulle du vilja se till att du väljer ett alternativ med mycket lågt kaloriinnehåll.

Uppriktigt sagt kommer människor också ibland att fuska med denna diet. Jag känner någon som tillåter sig en liten bit choklad per dag. När det gäller efterlevnad kommer det här inte att vara idealiskt. Men vissa människor har denna typ av viljestyrka och får det att fungera för dem. Och andra kommer att gå ut och ha en godis i full storlek eller annan godbit ibland. Jag tror inte att detta är världens ände så länge du får tillbaka kosten så snart du kan. Det är i allmänhet vill jag försöka göra.

Men för att svara på frågan kan du ha tre sockerfria myntor per dag och fortfarande vara i full överensstämmelse. Och du behöver inte ha detta istället för en av dina sex måltider. Detta är ovanpå dessa måltider.

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Zurück nach oben